Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Aliza is druk bezig met haar studies, food Instagram en binnenkort de publicatie van haar nieuw boek. Voor vrienden heeft ze amper tijd, laat staan om te beginnen daten. Maar dan verschijnt Lucien in haar leven en het lijkt meteen te klikken tussen de twee. Maar ook hij lijkt niet veel tijd te kunnen steken in het daten, omdat hij sinds de dood van zijn ouders de voogdij heeft over zijn zusje Amicia. Toch vinden Aliza en Lucien altijd de weg naar elkaar terug.

 

Someone to stay is het derde en laatste deel van de Someone-serie. Het eerste deel vertelde het verhaal van Micah en Julian, in het tweede deel volgen we de romance van Cassie en Auri en nu zijn Aliza en Lucien aan de beurt. Het leuke aan deze serie is dat Laura Kneidl iedere keer de focus legt op een ander koppel, maar de verhalen zich wel in chronologische volgorde liggen en op elkaar volgen. De personages uit de vorige delen komen dus nog terug in bijrollen en het is dan ook leuk om te lezen hoe het nu met hen gaat. Het is niet echt een vereiste om alle delen achter elkaar te lezen want de delen zijn perfect los van elkaar te lezen, maar het is wel een aanrader.

 

 

De relatie tussen Aliza en Lucien liep al van in het begin niet van een leien dakje. Alle twee hadden geen tijd voor een serieuze relatie en ook de Pakistaanse achtergrond van Aliza maakt het niet gemakkelijk. Toch voel je bij het lezen van het boek dat de aantrekkingskracht en liefde tussen beide te groot is. Het was ook niet gemakkelijk om te lezen hoe Aliza alles moet balanceren. Ik herken de drukte en verantwoordelijkheden maar al te goed en ergens bewonderde ik Aliza er ook voor. Maar Aliza heeft mij geleerd dat je ook af en toe eens een pauze mag nemen en de liefde ook mag toelaten.

 

Wat ik vooral heb geleerd van deze hele serie is dat je moet doen wat je gelukkig maakt, ook al is dit niet wat andere mensen van je verwachten. In ieder deel speelde dit een belangrijke rol en uiteraard is de zoetsappige romance tussen ieder koppeltje een leuke bonus! Ik heb oprecht heel hard genoten van deze serie en ik neem met een gelukkig gevoel afscheid van deze toffe bende.

Yana Pauwels

‘Someone to stay’ is het hartverwarmende slotdeel van de Someone-serie van Laura Kneidl over Aliza en Lucien.

 

Aliza heeft geen tijd voor een relatie. Ze is vastberaden om door te gaan met haar rechtenstudie, ze heeft haar handen vol aan haar succesvolle Instagram-account én haar eerste kookboek komt bijna uit. Ze kan zichzelf geen enkele afleiding toestaan – zelfs niet van de aantrekkelijke Lucien. Voor Lucien is liefde ook de laatste prioriteit. Sinds de dood van zijn ouders staat zijn zusje op de eerste plek. Maar hoe beter Aliza en Lucien elkaar leren kennen, hoe sterker de vonk tussen hen overslaat…

Meer Boeken