Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Libby Garrett is verslaafd aan badboy Owen. Owen behandelt haar echter heel slecht. Haar vrienden en haar de barman van haar plaatselijke koffiebar, Adam, besluiten dat het tijd is voor een interventie. Ze stellen een twaalfstappenplan voor om Libby van haar verslaving af te helpen. Libby wilt er niets van af weten, maar ze kan de aantrekkingskracht tussen haar en Adam niet ontkennen.

 

‘Het Libby Garrett-project’ is het los te lezen vervolg op ‘Het Avery Shaw-experiment’. De personages uit het eerste boek komen ook terug, maar er wordt niet verder gebouwd op dat verhaal waardoor het inderdaad los van elkaar te lezen is. Het boek over Avery vond ik leuk om te lezen, maar ook zeker interessant. Hierin worden de stappen voor een rouwproces gebruikt om over een liefdesbreuk heen te geraken. Kelly Oram gebruikt dus zware onderwerpen/thema’s en giet deze in een leuke young adult wat het minder beladen maakt. Zo wordt het twaalfstappenplan meestal gebruikt om mensen van een alcohol- of drugsverslaving af te helpen. Kelly Oram gebruikt dit om Libby van een verslavende relatie af te helpen. Dit maakt het zeer origineel.

 

We lezen het verhaal afwisselend door de ogen van Libby en Adam. Beide personages hebben al veel meegemaakt en zijn op zoek naar liefde en genegenheid. Libby zoekt dit echter bij de verkeerde persoon, toch wil Adam heel graag helpen. Het verhaal klopte ook helemaal en de chemie tussen de twee was duidelijk voelbaar.

 

Het concept van deze verhalen is uniek en toch heel leuk om te lezen. Voor sommigen lijken dit maar dwaze tienerproblemen, maar ze worden op een mature manier aangepakt. Dit boek leert ons heel wat en doet dit op een leuke, grappige manier. Ik ben fan van deze serie!

Yana Pauwels

Het Libby Garrett-project is een heerlijke en grappige jongerenroman van Kelly Oram, bestsellerauteur van de populaire serie Cinder & Ella.

 

Libby Garrett is verslaafd aan haar populaire vriendje Owen. Dat hij vooral met haar afspreekt voor de seks en geen serieuze relatie wil, ziet ze niet. Avery en haar vrienden van de bètaclub maken zich daarom zorgen. Als ze niet gauw iets doen, blijft er van de vrolijke, zelfverzekerde Libby niets over!

 

 

Avery bedenkt een plan: om van haar Owen-verslaving af te komen, moet Libby het twaalfstappenprogramma van een afkickproces doorlopen. Als begeleider strikken ze Adam, die in hun favoriete koffietent werkt. Wat ze niet weten is dat Adam al jaren een crush op Libby heeft…

 

Het Libby Garrett-project is het los te lezen vervolg op Het Avery Shaw-experiment

 

Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een geweldig leuk en romantisch boek’ ««««« QUITE THE NOVEL IDEA over Het Avery Shaw-experiment

Meer Boeken