Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vergeet de recesent niet!

Geschreven met ❤️ en 🧠 door Yana Pauwels.

  • Recensie
  • Beschrijving
Copied

Elo crasht met zijn ruimteschip op een vreemde planeet. Hij is helemaal alleen en heeft geen idee waar hij is. Bij nader onderzoek, komt hij in contact met de wezens die deze planeet bewonen. Deze hebben echter andere plannen met Elo.

‘Volhouden, alles komt goed’ is de eerste sciencefiction novelle van Booksandbutterflies. Ik vind het dan ook leuk dat Booksandbutterflies zijn repertorium aan het uitbreiden is en voor iedereen wat kan aanbieden. Daarnaast vind ik deze novelles ideaal om kennis te maken met een nieuwe auteur.

Ook dit boek is weer een aangenaam, vlot tussendoortje. De schrijfstijl is vlot en aangenaam en er zit zeker wat spanning in verwerkt. Het einde vond ik zeer verrassend. Ik hoop dus dat we in de toekomst meer te horen krijgen van deze auteur.

Yana Pauwels

Een ruimtemissie op zoek naar een leefbare planeet lijkt te mislukken na een desastreuze noodlanding. Als snel ontdekt Elo dat de plek waar hij terecht gekomen is niet veilig is. Maar hoe geraak je weg als je capsule herleid is tot schroot en je radio het niet meer doet? En wat is dat vreemde geluid dat steeds luider klinkt? De tijd dringt…

Meer Boeken