Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Feelgood kerstboeken 2020

De sint is officieel het land uit, tijd dus om ons helemaal onder te dompelen in de kerstsfeer! Het ideale moment om onder een lekker warm dekentje te kruipen met een goed feelgoodboek of te kijken naar een leuke kerstfilm. Het ideale moment om eens een overzicht te maken van enkele kerstfeelgood boeken die ideaal zijn om in de kerststemming te komen.

 

 

Kerstmis met een staartje

De inwoners van Pine Hollow beschouwen hun stadje graag als de Mary Poppins onder de steden: vrijwel perfect in ieder opzicht. En dat is het ook, tenzij je lid bent van de gemeenteraad en ervoor moet zorgen dat alles zo perfect blijft. Als Ben door een tragisch ongeluk zijn zus en zwager verliest, trekt hij in hun huis en neemt de zorg voor hun dochter Astrid op zich. Ook biedt hij schoorvoetend aan de taken van zijn zwager in de gemeenteraad over te nemen. Dat is met kerst geen pretje: Ben wordt gedwongen een moeilijke budgetbeslissing te nemen en sluit het plaatselijke asiel. Dat neemt hondenliefhebber Ally hem niet in dank af. Zij heeft nog drie weken de tijd om voor alle viervoeters een nieuw thuis te vinden en is daarnaast vastbesloten wraak te nemen op deze harteloze ambtenaar. Maar als Ally Ben leert kennen, blijkt hij veel redelijker – en knapper – dan verwacht.

 

Ik kon de afgelopen dagen al genieten van dit boek. Binnenkort lees je dus zeker mijn recensie van dit boek op onze blog!

 

 

Twaalf dagen voor kerst

Twaalf dates met twaalf verschillende mannen. Het lot zou Kate goed gezind moeten zijn… Als het op relaties aankomt, zegt de vierendertigjarige Kate Turner graag ‘Bah, humbug’. Het besneeuwde, slaperige stadje Blexford zit immers niet bepaald vol met date-waardige, leuke mannen. Trouwens, wie heeft een man nodig als ze haar geluk heeft gevonden in haar carrière als ontwerper en in haar ‘bijbaantje’ als bakker voor het café van haar jeugdvriend Matt? Maar dan schrijft haar goedbedoelende beste vriendin Laura haar in voor een datingbureau. Daar beloven ze eenzame singles te helpen om liefde te vinden voor de kerstvakantie begint…

Twaalf dagen voor kerst was deze maand onderdeel van de selectie van bookchoice. Ergens in december komt deze dus zeker nog voorbij in mijn leeslijst, en nadien natuurlijk een recensie.

 

 

Winter in Cockleberry Bay

Het is winter in Cockleberry Bay. Nu het winkeltje en het café van het dorp in goede handen zijn, is Rosa op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ze besluit zich te focussen op Neds Nieuwe Kans, het goede doel dat is opgezet in de nagedachtenis van Rosa’s overgrootvader. Om geld in te zamelen besluit ze een kerstconcert te organiseren voor het hele dorp. Maar nu Rosa zelf moeder is geworden is dat veel werk. Gelukkig staat ze er niet alleen voor.

Ik heb net Ik zie je in Cockleberry Bay gelezen. Nu is het wachten tot de bib Een nieuwe kans in Cockleberry Bay en natuurlijk deze Winter in Cockleberry Bay zal hebben.

 

 

 

 

Winter in de kleine bakkerij

Het is winter in de kleine bakkerij aan het strand en Polly is ervan overtuigd dat dit de beste kerst ooit

gaat worden. Maar wanneer gaat het leven volgens plan? Want Polly’s beste vriendin vertrouwt haar een gevoelig geheim toe dat het leven van Polly en Huckle drastisch kan veranderen. En dan verschijnt er plotseling een bekend gezicht uit Polly’s verleden en wordt het nog ingewikkelder. Polly vindt meestal troost bij het bakken, maar ze heeft het gevoel dat het dit keer niet genoeg zal zijn. Kan Polly alles weer op het goede spoor krijgen en haar beste kerst ooit vieren met Huckle en papegaaiduiker Neil?

Deze hele serie staat al heel lang op mijn TBR. Ik hoop er eindelijk deze winter, of toch zeker begin 2021 eindelijk tijd voor te vinden!

 

 

 

 

Lore van Dun

december 10, 2020

Tags:
boeken Kerst feelgood

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd of gedeeld.

Door te verzenden accepteer je het Privacybeleid